Wat anderen over mij zeggen

Wat anderen over mij zeggen

 Bij mijn vertrek bij mijn laatste werkgever heb ik een mooie glossy in ontvangst mogen nemen waar collega’s iets over me hebben geschreven, een greep hieruit:

Een leidinggevende: “Inge is altijd zichzelf, rustig en vriendelijk. Samenwerken met Inge ging als vanzelf.”

Een andere leidinggevende: “Als ik aan Inge denk, komt het volgende in me op: betrokken, empatisch, standvastig en enthousiast”

Een directe collega: ” Vanuit warme zakelijkheid weet ze mensen en “zaken” in beweging te brengen. Sparren en samen bouwen is wat Inge op het lijf geschreven is. Inge stelt altijd de klant centraal; niet beheersen en betuttelen, maar aansluiten op de vraag en mogelijkheden.”

Een manager: “ Inge is een ervaren functionaris, straight in haar opvattingen en helder in haar adviezen. Met een goed evenwicht tussen zakelijkheid en warmte, tussen mensgerichtheid en organisatiegerichtheid.”

Hier heeft u de ruimte om zelf wat te schrijven over mij:

[gwolle_gb]

Copyright – Völlink Personeelsadvies 2017  Algemene voorwaarden 

Ontwerp en hosting bij Rondom Internet

Foto’s en vormgeving bij VNW

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin