Over mij

“Alles wat aandacht krijgt groeit”

Ik ben heel geïnteresseerd in mensen en vooral in mensen in hun werk. Ik ben ervan overtuigd dat “aandacht” het sleutelwoord is voor succes. Ten eerste aandacht voor de klant. Aandacht van de ondernemer voor de medewerkers en voor hetgeen er speelt binnen teams. En aandacht van de medewerkers voor elkaar en voor hun werk.

Luisteren en verbindingen leggen zijn kwaliteiten waar ik veel aan heb bij het analyseren van vraagstukken en bij het inleven in een, voor mij nieuwe, organisatie. Ik ben ontwikkelingsgericht en vind het belangrijk om de ondernemer, de medewerkers en/of de teams inzicht te geven in waar het knelpunt zit. Dat inzicht vind ik belangrijk omdat ze daarmee, en met de tools die ik ze aanreik, op eigen kracht verder kunnen met hetgeen ik ze heb laten zien en ervaren.

Ik heb jarenlang als HR adviseur gewerkt in verschillende zorg- en welzijnsorganisaties. Per 1 december 2016 ben ik voor mezelf begonnen, omdat ik, na zeven jaar bij de laatste werkgever gewerkt te hebben, toe was aan een nieuwe uitdaging. Het idee om voor mezelf te beginnen speelde ik al langer mee, om dit goed vorm te geven moet je je handen en hoofd vrij hebben. Het opzetten van een eigen bedrijfje naast een drukke fulltime baan en een gezin etc was geen optie. Ik wilde iets nieuws, maar vond mijn vak nog steeds erg leuk en dat wilde ik niet loslaten. Met mijn gedrevenheid, resultaatgerichtheid moet het toch lukken iets voor mezelf te beginnen.

Daarnaast hebben in mijn privéleven een aantal ingrijpende gebeurtenissen plaatsgevonden, waardoor ik me realiseerde dat het belangrijk is voor jezelf te kiezen en zelf te zorgen dat elke dag een feestje is.

Copyright – Völlink Personeelsadvies 2017  Algemene voorwaarden  |   Privacybeleid

Ontwerp en hosting bij Rondom Internet

Foto’s en vormgeving bij VNW

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin